Луната е в знак Водолей до 17:13ч на 19 март Събота е

...
Луната е в знак Водолей до 17:13ч на 19 март
Събота е
Коментари Харесай

Опасен и конфликтен ден, да се ограничи общуването

Луната е в знак Водолей до 17:13ч на 19 март

Събота е ден на огромни промени и разтърсвания, тъй че бъдете отворени за промени в проектите си. Този ден може да ви донесе доста стрес и напрежение. Меркурий е в последния градус в Риби и към момента под въздействие на квадратурата с Марс, което носи провокации в връзката и разбирателството, както и в трафика, тъй че бъдете деликатни. Може да се случи да водите много неприятен диалог с някого, което в допълнение да ви разстрои, както и непредвидени вести.

Напрегната връзка на Луната с Уран в по-късните часове на деня след 17:00ч прави изменчиво настроението, покачва емоционалността, неразумните действия могат да бъдат последвани от неприятни последствия. Избягвайте да се намирате през това време на публични места. Възможни проблеми с техниката, добре е да не карате колите си тогава. 

Лунен календар: 26 лунен ден започва от 05:06ч на 18 март до 05:41ч на 19 март

Един от рисковите и сериозни дни, в който хората лесно влизат в конфликти. Контактите в този ден би трябвало да бъдат лимитирани допустимо оптимално. Добре е да се общува само когато е належащо или с най-надеждните хора. 

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Да се избягва суматохата в извършването на покупки. По-добре е да се спестят пари - има заплаха да ги пропилеете или загубите. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни, да се заобикалят клюките.

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе по-скоро загуби и щета. Да се избягва физическо натоварване. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. 

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат очакваното задоволство. В този лунен ден е противопоказен секс за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР